The Magic of Light

Deze workshop is volgeboekt

Honden & roofvogels

Wilt u verder ontwikkelen op het gebied van het fotograferen van honden en roofvogels? Keuzes leren maken over een locatie, composities en het aansturen van de eigenaren... wil je jou fotografie naar een hoger niveau brengen en leren hoe je een foto mooi kan optimaliseren met meerdere lagen in Photoshop, zonder het gebruik maken van presets en overlays?  Dan is deze workshop zeker iets voor u!

The Magic of light

The Magic of Light is gericht op de gevorderde fotograaf, ervaring met hondenfotografie is vereist en je bent bekend met de basis begrippen van je camera zoals: Diafragma,- Sluitertijd en ISO en je kan deze toepassen in de praktijk.

Basiskennis van Photoshop en het werken in lagen en maskers, je hoeft zeker niet alles te weten maar de basis is wel belangrijk. Wil je jezelf inschrijven dan zal er  vooraf een korte intake plaatsvinden. 

workflow

Ik zal jullie mijn volledige workflow laten zien tijdens de Fotoshoot , omgang met de eigenaren en modellen, en in Adobe Photoshop.

Prijs

U kunt deelnemen aan The Magic of Light voor €325,- Incl: Koffie en Thee Excl: Vervoer van en naar de locatie en overnachting. Niet restitueerbare aanbetaling van €100 om de inschrijving te bevestigen.
• Niveau : Ervaren
• Locatie : Noord - Brabant
• Aantal Deelnemers : 5
• Datum : 11 Juli 2021
• Aanvang 06:15
De geplande datum is ondervoorbehoud van de restricties van de overheid ivm covid

reservelijst & contact

The Magic of Light is inmiddels volgeboekt. Heeft u nog vragen over deze workshop of wilt u zichzelf aanmelden voor de reservelijst? Neem dan contact op via de onderstaande link.

Ik zal u aanvraag binnen 24 uur in behandeling nemen.

corona protocol

In deze tijden van het jaar zijn er een aantal regels die in acht moeten worden genomen tijdens de workshop:

Deelname & voorwaarden

Don't download my photo's! Copyright MoNoa Photography, if you want to use one of my images please send me a email : info@monoafotografie.nl