The Magic of Light dark mood

The Magic of Light

Thema : Dark Mood

◦ the magic of light ◦ 16 Oktober ◦ the magic of light ◦ 16 oktober ◦ the magic of light

groep workshop - noord brabant

The magic of light • Dark mood 

Wil jij jezelf  verder ontwikkelen op het gebied van het fotograferen van honden? Keuzes leren maken over een locatie composities en het aansturen van de eigenaar. Wil je je fotografie naar een hoger niveau brengen en leren hoe je een foto mooi kan optimaliseren in Photoshop zonder het gebruik maken van presets en overlays? Dan is deze  workshop zeker iets voor jouw!

wat heb je nodig om deel te kunnen nemen

Camera

Spiegelreflex camera of een systeemcamera

Objectieven

Een lichtsterke lens bijvoorbeeld de : 85mm - 105mm - 135mm of de 70-200mm

Adobe Photoshop

Ervaring is vereist.
Je weet hoe je moet werken in maskers en maskerlagen.

The Magic of Light

Deze workshop is gericht op de gevorderde fotograven, ervaring met hondenfotografie is vereist en je bent bekend met de basis begrippen van jouw camera zoals: Diafragma,- Sluitertijd en ISO en je kunt deze toepassen in de praktijk.

Basiskennis van Photoshop en het werken in lagen en maskers is vereist. Je hoeft zeker niet alles te weten maar de basis is wel belangrijk. Wilt je jezelf inschrijven dan zal er vooraf een korte intake plaatsvinden. 

Wat ga je leren tijdens deze workshop

workflow

Ik zal jullie mijn volledige workflow laten zien tijdens de Fotoshoot , omgang met de eigenaren en modellen, en in Adobe Photoshop.

Deelname en Voorwaarden

Locatie : Dorst, Noord-Brabant

Prijs & Reservering

Je kunt deelnemen aan The Magic of Light voor €325,- Incl: Koffie - Thee en wat lekkers voor bij de koffie
Incl : Toegang tot een besloten Facebook pagina van MoNoa Photography Excl: Vervoer van en naar de locatie en overnachting. Niet restitueerbare aanbetaling van €100 om de inschrijving te bevestigen.
• Niveau : Ervaren
• Locatie : Noord - Brabant
• Aantal Deelnemers : 6
• Datum : 16 Oktober 2022
• Aanvang 08:30
• Einde 16:00

reservelijst & contact

Heb je nog vragen over The Magic of Light of wil jij jezelf aanmelden voor de reservelijst als de workshop is volgeboekt? Neem dan contact op via de onderstaande link.
Ik zal u aanvraag binnen 48 uur in behandeling nemen.

Wil jij jezelf graag aanmelden voor The Magic of Light – Dark Mood in Dorst?  Meld je jezelf dan snel aan via het aanmeldformulier. Ik zal je aanvraag binnen 24 uur in behandeling nemen en via de mail zullen we alles verder bespreken.

Houdt er wel rekening mee dat na het invullen van het formulier je plekje pas zeker is als wij via de email contact hebben gehad en dat je van mij een officiële bevestiging hebt ontvangen. 

De officiële bevestiging zal pas worden ontvangen na het overmaken van de aanbetaling.

De workshop is volgeboekt, en nu?  

Het kan zijn dat je net te laat bent met jouw  inschrijving en dat de workshop is volgeboekt. In dit geval zal ik je op de reservelijst zetten als je dit zou willen.

Don't download my photo's! Copyright MoNoa Photography, if you want to use one of my images please send me a email : info@monoafotografie.nl