Prive workshop

prive lessen

MoNoa Photography

ONDERWERPEN

…………………………..tekst

De privé workshops zijn van maandag t/m vrijdag te boeken bij mij in Rijen ( Noord-Brabant ), ben je niet in de gelegenheid mijn kant op te komen, dan is het uiteraard ook mogelijk dat ik jou kant op kom, hou dan wel rekening met de voorrij & reiskosten vergoeding. 

The Magic of Light

jij bepaalt wat je wilt leren, en niemand anders!

veel gestelde vragen

Eigenlijk kan ik hier kort en krachtig in zijn, alle lenzen zijn wel geschikt voor het fotograferen van honden… maar wil je graag leren om die mooie zachte achtergrond te creëren, dan kan ik je een zoom lens ( minimale zoom van 200mm ) aanbevelen of een mooie prime lens.  ( 50mm, 85mm , 105mm, 135mm )

Jazeker, ik kan je dan de basis fotografie workshop aanbevelen, ik zal je dan alles rustig en makkelijk uitleggen, en na het theorie gedeelte gaan we naar buiten om het theorie gedeelte in de praktijk te oefenen op een honden modelletje.

Eigenlijk raad ik dit af, dit omdat ik wil dat je focus 100% op het fotograferen ligt en niet dat je ook nog je hond in de gaten moet houden en commando’s moet geven.

Nee ik zal een prachtig modelletje regelen waar je goed op kan oefenen.

Dat hangt er helemaal vanaf wat je precies wilt leren, en hoe snel je het geleerde goed snapt.

Ja dat is zeker mogelijk ja, het is wel belangrijk dat jullie beide dan een beetje op het zelfde niveau zitten kwa fotograferen.

De privé workshops worden op maat samengesteld, dus het hangt er echt vanaf wat je precies wilt leren, maar de privé workshops beginnen vanaf €250,-

Don't download my photo's! Copyright MoNoa Photography, if you want to use one of my images please send me a email : info@monoafotografie.nl