Online CoachingNL

Online Coaching

MoNoa Photography

De Online coachings zijn beschikbaar voor de beginnende, gevorderde en de professionele fotografen. MoNoa Photography biedt online coachings op maat aan.

De beste manier om te leren fotograferen is naar mijn mening niet alleen vanuit de theorie maar ook door middel van praktijk. Daarom krijg je bij mijn coachings niet alleen theorie maar de bijpassende praktijk opdrachten, want hier leer je juist van.

De online lessen worden gegeven via microsoft teams en ik zal je op de afgesproken datum en tijdstip een link versturen waarmee je vervolgens kunt inloggen. Uiteraard is het wel belangrijk dat je een laptop met camera en geluid hebt. 

The Beautiful thing about learning is

Nobody can take it away from you.


Online basis fotografie

Je hebt een mooie camera thuis liggen of misschien net gekocht? En lukt het je niet om een hond scherp op de foto te krijgen met die prachtige dromerige achtergronden? Heb je problemen met het fotograferen van zwarte en witte honden? Krijg je onscherpe foto’s met veel ruis dan is deze cursus echt iets voor jouw.

Frustraties over mislukte foto’s zijn verleden tijd. Met deze online basis hondenfotografie cursus heb je alles wat je moet weten als jemooie scherpe foto’s wilt maken van een hond met zachte achtergronden die rechtstreeks uit u camera komen. 

ervaring

Deze online coaching is gericht op de beginnende fotograaf.

Er is geen ervaring vereist binnen de honden fotografie.

benodigdheden & Duur


Online photoshop

Deze online photoshop-cursus is geen standaard basiscursus,het is veel meer dan dat.

Ik zal je leren hoe ik mijn foto’s bewerk en omzet naar een prachtige magisch sprookje. Tijdens deze workshop leer ik je hoe je deze uitgebreide applicatie kunt gebruiken en aan het einde van de cursus ben je in staat om jouw eigen foto’s optimaal te bewerken en te corrigeren.

ervaring

Na een kort intake gesprek zal de coaching op maat worden samengesteld voor jouw.

benodigdheden & Duur


Online Masterclass

Heeft u al ervaring met fotograferen en het nabewerken van uw beelden maar u wilt toch meer uit u beelden halen?  Tijdens de masterclass hondenfotografie deel ik u mijn volledige theorie en workflow binnen de hondenfotografie. We zullen intensief aan de slag gaan met diverse technieken binnen de honden fotografie en de nabewerkingen. 

Om een masterclass te boeken dient u het volgende te beheersen

 

Onderwerpen die behandeld zullen worden tijdens de masterclass.

Ervaring

Deze masterclass is gericht op de  gevorderde fotograaf.

Na een kort intake gesprek zal de coaching op maat worden samengesteld voor u.

Benodigdheden & Duur

Dit gedeelte is nog : under construction.

Don't download my photo's! Copyright MoNoa Photography, if you want to use one of my images please send me a email : info@monoafotografie.nl