Meeloopdag

Award winning
dog photographer

MoNoa Photography

Fotografeer met mij mee

Tijdens de meeloopdagen krijg je de kans om samen met mij een aantal prachtige modellen te gaan fotograferen. Hierbij krijg je een aantal tips en tricks over het fotograferen van honden waarna je deze direct kan toepassen in de praktijk.

Je ziet ook gelijk hoe ik mijn modellen aanstuur en hoe ik te werk ga met het aanwezige licht. Wil je jezelf  verder ontwikkelen op het gebied van het fotograferen van honden op diverse locaties in portret of in actie, in de stad of in het bos? Wil je weten welke instellingen ik gebruik en welk lenzen ik gebruik en waarom dit mijn keuze is op dat moment, of hoe ik de modellen aanstuur voor de juiste composities?

Wil je ook met prachtige foto’s naar huis gaan die je vrij mag gebruiken voor je portfolio? Meld je dan aan voor één van mijn meeloopdagen of fotowandelingen en fotografeer samen met mij mee. 

 

Tijdens het fotograferen zal er voldoende ruimte zijn om vragen te stellen en ik zal regelmatig bij je komen kijken om te helpen

Let op: Dit is geen workshop!

wat heb je nodig om deel te kunnen nemen

Camera

Spiegelreflex camera of een systeemcamera

Objectieven

Een lichtsterke lens bijvoorbeeld de : 85mm - 105mm - 135mm of de 70-200mm

Ervaring

Is niet vereist maar je beheerst wel de basisbegrippen van het fotograferen.

De meeloopdagen en de fotowandelingen zijn gericht op de amateur & gevorderde fotografen, ervaring met hondenfotografie is niet vereist maar je bent wel bekend met de basis begrippen van jouw camera zoals: Diafragma,- Sluitertijd en ISO en u kunt deze toepassen in de praktijk.

Tijdens deze dagen zal er geen theorie & nabewerking  plaatsvinden je dient jouw eigen camera te beheersen. Je ontvangt wel na afloop een digitale kortingscode via de email voor een vervolgworkshop nabewerking. 

Wanneer is een meeloopdag geschikt

voorwaarden

Prijs

Je kunt deelnemen aan een meeloopdag of een fotowandeling voor €150,- tenzij anders is vermeld. Niet restitueerbare aanbetaling van €50,- om de inschrijving te bevestigen.
• Optie bij te boeken Online Webinair €75
• Niveau : Amateur & Ervaren
• Aantal deelnemers : 4 of 6
• Excl : vervoer en overnachting
• Excl : Theorie & Nabewerking
• Incl : Digitale kortingscode voor een vervolgworkshop nabewerking.

• De geplande meeloopdagen zijn onder voorbehoud van de weersomstandigheden

Ik heb een vraag

Heb je nog vragen over één van de meeloopdagen voordat je jezelf wilt inschrijven? Neem dan eerst contact op via de onderstaande link.

Ik zal je aanvraag binnen 24 uur in behandeling nemen.

nieuw!!! MEELOOPDAG en als optie een ONLINE WEBINAR

Heb je interesse om deel te nemen aan een meeloopdag bij MoNoa Photography?

Maar je bent iedere keer te laat om jezelf aan te melden omdat je het niet wist, of dat je mijn post op de socials gemist hebt ?

Meldt je nu vrijblijvend aan door het formulier hiernaast in te vullen. Geef ook aan welke meeloopdag je interessant vind want binnenkort zullen er nieuwe datums worden ingepland.

Ik zal jouw dan één dag voordat het online komt op de website en op de socials een mailtje versturen met de geplande datums. Je bent dan uiteraard helemaal vrij om te beslissen of je deel wilt nemen of niet.

Dit is dus geen oficieële inschrijving, maar puur om je op de hoogte te houden van de eerst volgende geplande datums. 

 

 

Don't download my photo's! Copyright MoNoa Photography, if you want to use one of my images please send me a email : info@monoafotografie.nl