Meeloopdag

Award winning
dog photographer

MoNoa Photography

Fotografeer met mij mee

Tijdens de meeloopdagen krijg je de kans om samen met mij een aantal prachtige modellen te gaan fotograferen. Hierbij krijg je een aantal tips en tricks over het fotograferen van honden waarna je deze direct kan toepassen in de praktijk.

Je ziet ook gelijk hoe ik mijn modellen aanstuur en hoe ik te werk ga met het aanwezige licht. Wil je jezelf  verder ontwikkelen op het gebied van het fotograferen van honden op diverse locaties in portret of in actie, in de stad of in het bos? Wil je weten welke instellingen ik gebruik en welk lenzen ik gebruik en waarom dit mijn keuze is op dat moment, of hoe ik de modellen aanstuur voor de juiste composities?

Wil je ook met prachtige foto’s naar huis gaan die je vrij mag gebruiken voor je portfolio? Meld je dan aan voor één van mijn meeloopdagen of fotowandelingen en fotografeer samen met mij mee. 

 

Tijdens het fotograferen zal er voldoende ruimte zijn om vragen te stellen en ik zal regelmatig bij je komen kijken om te helpen

Let op: Dit is geen workshop!

wat heb je nodig om deel te kunnen nemen

Camera

Spiegelreflex camera of een systeemcamera

Objectieven

Een lichtsterke lens bijvoorbeeld de : 85mm - 105mm - 135mm of de 70-200mm

Ervaring

Is niet vereist maar je beheerst wel de basisbegrippen van het fotograferen.

De meeloopdagen en de fotowandelingen zijn gericht op de amateur & gevorderde fotografen, ervaring met hondenfotografie is niet vereist maar je bent wel bekend met de basis begrippen van jouw camera zoals: Diafragma,- Sluitertijd en ISO en u kunt deze toepassen in de praktijk.

Tijdens deze dagen zal er geen theorie & nabewerking  plaatsvinden je dient jouw eigen camera te beheersen. Je ontvangt wel na afloop een digitale kortingscode via de email voor een vervolgworkshop nabewerking. 

Wanneer is een meeloopdag geschikt

voorwaarden

Prijs

Je kunt deelnemen aan een meeloopdag of een fotowandeling voor €150,- tenzij anders is vermeld. Niet restitueerbare aanbetaling van €50,- om de inschrijving te bevestigen.
• Optie bij te boeken Online Webinair €75
• Niveau : Amateur & Ervaren
• Aantal deelnemers : 4 of 6
• Excl : vervoer en overnachting
• Excl : Theorie & Nabewerking
• Incl : Digitale kortingscode voor een vervolgworkshop nabewerking.

• De geplande meeloopdagen zijn onder voorbehoud van de weersomstandigheden

Ik heb een vraag

Heb je nog vragen over één van de meeloopdagen voordat je jezelf wilt inschrijven? Neem dan eerst contact op via de onderstaande link.

Ik zal je aanvraag binnen 24 uur in behandeling nemen.

nieuw!!! MEELOOPDAG en als optie een ONLINE WEBINAR

België,

  • Thema : Urban 
  • De locatie ligt 90 kilometer onder Antwerpen
  • Prijs : €175,-
  • Datum : 12 November 2022
  • Tijdstip shooten : 09:00 tot +/- 12:00
  • Aantal deelnemers: 6 ( VOL GEBOEKT ) 
  • Niveau : Amateur & Ervaren
  • Scroll naar beneden voor het inschrijf formulier

Wil je jezelf graag aanmelden voor een meeloopdag of een fotowandeling?  Meld je  dan snel aan via het aanmeldformulier. Ik zal je aanvraag binnen 24 uur in behandeling nemen en via de mail zullen we alles verder bespreken.

Houdt er wel rekening mee dat na het invullen van het formulier jouw plekje pas zeker is als wij via de email contact hebben gehad en dat je van mij een officiële bevestiging hebt ontvangen. 

De officiële bevestiging zal pas worden ontvangen na het overmaken van de aanbetaling.

De meeloopdag is volgeboekt, en nu?  

Het kan zijn dat je net te laat bent met jouw inschrijving en dat de meeloopdag is volgeboekt. In dit geval zal ik je op de reservelijst zetten als je dit zou willen, of je kunt zelf kiezen voor een andere dag.

 

Don't download my photo's! Copyright MoNoa Photography, if you want to use one of my images please send me a email : info@monoafotografie.nl