Karin

De 1e selectie is gemaakt van de shoot van jullie . Er zullen wat dubbele foto’s te zien zijn in het album, maar ze kijken toch net even wat anders op elke foto en jullie kunnen toch het beste beslissen welke jullie het mooist vinden. 

Je gaf aan dat je van een bepaald soort groen hield en deze eventueel graag zou willen terug zien in de beelden ( nabewerking ) nu heb ik geprobeerd de kleur wat terug te brengen in 1 van de voorbeeld foto’s.. graag hoor ik of dit de richting is wat je graag zou willen in de kleur groen of dat je toch net meer groen wil zien… of misschien toch wel de herfstkleuren LOL

Ik weet het keuzes maken is heel lastig, maar ik zou graag jouw hulp willen in het kiezen van de juiste kleurstelling, vandaar dat ik één foto in 2 verschillende kleuren bewerkt hebt zodat je een idee hebt. ( uiteraard is deze foto nog niet helemaal klaar )

De rest van de foto’s  zijn nog onbewerkt!! – De fotolijntjes zijn nog te zien en ook op veel foto’s sta jij ernaast.. uiteraard zal dit allemaal netjes worden bewerkt zodat er niks van te zien is en dat het net lijkt of ze ook daadwerkelijk los staat. Ook de compostities zullen worden verbeterd.

Ze kunnen nu daarom wat flets en kleurloos overkomen en misschien wat onscherp maar de originele beelden zijn allemaal haarscherp dit komt omdat de beelden voor nu even verkleind zijn voor de website.

Na jullie keuze zal ik goed aan de slag gaan met de foto’s denk bijv aan loszittende haartjes, vuiltjes op de vacht,  takken op de grond etc. verwijderen . Tevens zullen ook de kleuren en de contrasten worden aangepast naar een sprookjesachtig eindresultaat.

Mochten jullie nog op of aanmerkingen hebben of niet tevreden zijn met de gemaakte foto’s dan hoor ik dit uiteraard graag van jullie. 

Er wordt geen toestemming gegevens de foto’s op deze webpagina online te delen met andere dit omdat het nog onbewerkte foto’s zijn!  zie hiervoor art : 5 in de algemene voorwaarden

Pas als de foto’s helemaal klaar zijn en ze thuis zijn ontvangen mogen ze uiteraard overal gedeeld worden waar jullie dat maar willen behalve voor commerciële doeleinden.

Mochten jullie nog vragen hebben over de foto’s of een bepaalde kleurstelling graag willen terug zien dan hoor ik dit graag… Via de email kunnen jullie mij de gekozen foto nummers doorgeven.

Producten

Zeg nou eerlijk? Jouw mooie foto’s wil je toch aan iedereen laten zien. En dan bedoel ik niet alleen op de computer in een mapje maar deze foto’s  horen aan de muur.

Bij MoNoa Photography is het daarom ook mogelijk om een prachtige Wall-Art in huis te halen die speciaal voor jou op maat is gemaakt.. 

Na de fotoreportage wil je natuurlijk mooie foto’s in huis halen. Ik heb veel onderzoek gedaan om de beste leverancier van high-end fotoproducten voor jou te vinden.

Zij leveren uitsluitend de beste kwaliteit zodat jij een leven lang plezier hebt van je foto’s.  MoNoa Photography heeft een keuze uit verschillende fantastische fotoproducten.

Hieronder vind je een overzicht van het assortiment waar je uit kunt kiezen. Uiteraard zijn van elk product meerdere afmetingen mogelijk neem hiervoor contact met mij op als je interesse hebt in een andere afmeting dan hieronder genoemd is.

Je wilt natuurlijk lang kunnen genieten van je Wall-Art, daarom kies ik uitsluitend voor gespecialiseerde vakmensen die de beste materialen gebruiken. Bij veel fotografen of bedrijven kom je wellicht lagere tarieven tegen dit komt door de geautomatiseerde fabrieksproductie. Zo’n print is vaak niet perfect scherp vaak dof van kleur of slecht verlijmd. 

MoNoa Photography heeft ook een eigen kleurenprofiel bij de leverancier en op deze manier kan ik jou de producten leveren met de geweldige kleuren die je van mij gewend bent. De Wall-Arts zullen tot 2 maal gekeurd worden door specialisten op kleur echtheid voordat ze worden verzonden. Hierdoor kan ik ook jou ook een kleurgarantie geven op de producten. Mocht je toch graag je Wall-Art elders willen bestellen dan bij mij dan zal de kleurgarantie komen te vervallen. 

Heb je nog vragen of vind je het lastig om een keuze te maken wat precies mooi zal staan in jouw huis, neem dan gerust contact met mij op. Ik heb diverse voorbeelden liggen zodat deze uiteraard bekeken kunnen worden, ik adviseer je graag in de perfecte keuze Wall-Art.

Plexiglas

Bij dit product wordt er een foto op de achterzijde van het plexiglas geplakt, u kunt hierbij kiezen uit 3,- 5,- of 10mm Plexiglas . Dikker Plexiglas geeft de foto meer dimensie en een betere kleurweergave, de randen worden altijd gepolijst voor een nog fraaiere afwerking.

3 mm plexiglas

5 mm plexiglas

10 mm plexiglas

Dibond met Plexiglas

Bij dit product wordt de foto verlijmd tussen 3mm eibonden 3 of 10mm glashelder Plexiglas, het dibond zorgt ervoor dat de foto niet krom kan trekken en het plexiglas geeft een mooie en heldere dieptewerking aan de foto.

foto op dibond met 3 mm plexiglas

foto op dibond met 10 mm plexiglas

In dien u plexiglas mooi vindt maar twijfelt over het glanzende karakter van dit materiaal, bieden  wij ook de mogelijkheid om te kiezen voor een antireflex oplossing. De foto wordt hierbij op een dibondplaat van 3mm dik geplakt en daarna wordt daarna met 3mm dikke actie reflex veredeld.

Dibond

Door eerst de foto op papier te drukken i.p.v direct op het aluminium hoeft u geen concessies te doen aan de kwaliteit van de afdruk, het dibond zorgt ervoor dat de afbeelding nooit krom zal trekken en het veredelen beschermt de foto tegen beschadigingen van buitenaf zoals UV straling en krassen, er is een keuze tussen vier veredel afwerkingen, geweten: Hoogglans, - Mat,- Anti-Kras,- of Satijn ( half mat )

Afstandhouder RVS

Afstandhouder rvs ‘luxe klein’ tbc panelen €38,15

Bestaande uit 4 RVS afstandhouders voor panelen zonder boorgaten, de set wordt geleverd inclusief schroeven, pluggen en inbussleutel.

Geschikt voor panelen met een dikte van 3 t/m10mm, de wandafstand is 16mm en een diameter van de afstandhouder 14mm

Luxe U-Profiel

De Luxe U-profiel wordt rondom aan de achterzijde gemonteerd , deze ophanging adviseer ik eigenlijk altijd, want de Wall-Art krijgt dan een prachtige zwevend effect vanaf de wand. 

Voor een Wall-Art van :

60 x 40 : €55,52

70 x 50 : €69,40

90 x 60 : €90,62

RVS- ophangplaatje

 Dit is een zelfklevend ophangplaatje dat gebruikt kan worden op de lichtere Wall-Arts zoals bij de Dibond platen, deze bedraagt :€17,- per stuk, en aan de hand van de grootte van de Wall-art zal er worden geadviseerd hoeveel plaatjes je nodig hebben.

Onze kwaliteit foto afdrukken zijn altijd afkomstig uit een professioneel foto vaklaboratorium. Ze worden afgedrukt op Fujicolor Chrystal Archive paper en je bent dus verzekerd van echte foto’s, waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Bij MoNoa Photography kun je  kiezen uit 2 soorten fotopapier: glans of mat.

Glans – Heeft een opvallende, glanzende finish voor een mooie, diepe kleurweergave.
Mat – Heeft een zeer fijne structuur, dit fotopapier is minder gevoelig voor vingerafdrukken. Zeer geschikt om in te lijsten.

Bij MoNoa Photography is het ook mogelijk om te kiezen voor een prachtige omlijsting, de foto zal dan direct voor je worden ingelijst bij het foto laboratorium, de keuze is hiervan enorm.. en teveel om het hier op de pagina te zetten, uiteraard is het hiervoor mogelijk om de producten hier te komen bekijken, neem hiervoor even contact met mij op.

Alle genoemde prijzen zijn incl BTW en GRATIS verzending.

Don't download my photo's! Copyright MoNoa Photography, if you want to use one of my images please send me a email : info@monoafotografie.nl