Fotoshoot

FOTOSHOOTS

Let’s make some memories

FOTOREPORTAGE

Bij MoNoa Photography kunt u terecht voor allerlei disciplines binnen de fotografie o.a het fotograferen van uw huisdier,  stockfoto’s – Interieur fotografie, retoucheren en zo heel af en toe doe ik portret foto’s maken van kinderen. We werken samen aan een uniek op maat gemaakt kunstwerk.

Vanaf het eerste contact tot na het afleveren van uw bestelling krijgt u mijn volledige persoonlijke aandacht. Ik neem wekelijks slechts een beperkt aantal opdrachten aan zodat er genoeg tijd is om u een optimale ervaring en service te kunnen bieden. Bent u ook op zoek naar een bijzonder mooie wanddecoratie en wilt u zekerheid van mooie foto’s? Dan bent u bij mij op de juiste adres.

MoNoa Photography fotografeert in een ontspannen ongedwongen sfeer zonder tijdsdruk!

–– Werkwijze MoNoa Photography ––

Hoe gaat het in zijn werk

Vooraf

Mocht u na het zien van mijn website nog vragen hebben of bent u zo enthousiast geworden dat u een fotoshoot wilt boeken neem dan vrijblijvend via de mail contact met mij op. 

Ik zal uw mailtje zsm beantwoorden. Het is ook mogelijk telefonisch contact op te nemen maar aangezien ik altijd druk in de weer ben ben ik helaas telefonisch slecht bereikbaar. 

Nadat wij mail contact hebben gehad plannen we een telefonische afspraak in om uw wensen goed te bespreken voor de fotoshoot. Ik hoor dan ook graag wat het karakter is van de hond en wat zijn of haar favoriete activiteiten zijn.  Zijn er andere zaken waar rekening mee gehouden dient te worden hoor ik dat ook graag. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met uw hond(en) op de foto te gaan. Ik zeg altijd, gewoon doen.. super leuk! U zal hier zeker geen spijt van krijgen. Ik zal u dan tijdens ons telefonisch gesprekje ook een kleding advies geven voor de fotoshoot. 

Na ons gesprekje zal ik met een voorstel komen voor een aantal datums. We zullen altijd 2 datums inplannen, de 2e datum is een reservedatum mocht het op de 1e datum door slechte weersomstandigheden niet door kunnen gaan.

Fotosessie

 
 

Op de dag van de fotoreportage ontmoeten we elkaar op de afgesproken locatie. Ik zal tijdens de reportage diverse foto’s maken en uiteraard kunt u  gelijk meekijken op de camera. Tussen het fotograferen door is er ook genoeg tijd voor uw hond om even lekker te snuffelen te spelen of uit te rusten.

We werken met dieren dus geduld is een schone zaak. Het is lastig te voorspellen maar een reportage duurt gemiddeld  1.5 tot 2 uur. We gaan er in ieder geval een leuke en gezellige shoot van maken zonder tijdsdruk.

Na de fotoreportage

1e Selectie maken

Het is mijn taak om voor u de allermooiste foto's te leveren. Tijdens een reportage ben ik dan ook heel bewust bezig met uw wensen en u de kwaliteit te leveren waar MoNoa Photography om bekend staat. Na de reportage zoek ik dan ook de allermooiste foto's uit die we gemaakt hebben en alleen de foto's die voldoen aan de kwaliteitsnormen halen het in de galerij. De foto's waar bijv uw hond zijn of haar ogen dicht heeft of net een ongewenste beweging heeft gemaakt zullen niet worden getoond.

Online Album

Binnen 1 week zal uw persoonlijke online album klaar zijn voor de preview met daarin alvast 1 foto die helemaal is uitgewerkt en na uw keuze zal het ongeveer 2 a 3 weken duren voordat de foto's helemaal klaar zijn voor aflevering. De aanbetaling die u hebt gedaan bij het reserveren wordt natuurlijk in mindering gebracht op de totaalprijs van je bestelling.

nabewerking

Elke foto krijgt zijn individuele zorgvuldige behandeling in de nabewerking. Denk hierbij aan vuiltjes op de vacht kleine prutjes in de ogen of een riem die ik zal verwijderen. Op deze manier zorg ik ervoor dat elke portret de aandacht krijgt die deze verdient.

Producten

Zeg nou eerlijk? Uw mooie foto’s wilt u toch aan iedereen laten zien. 

En dan bedoel ik niet alleen op de computer in een mapje maar deze foto’s  horen aan de muur.

Bij MoNoa Photography is het daarom ook mogelijk om een prachtige Wall-Art in huis te halen die speciaal voor u op maat is gemaakt.. 

End of Lifetime sessies

Het komt geregeld voor dat ik een telefoontje krijg of een email dat een hondeneigenaar nog heel graag een fotoreportage willen inplannen omdat ze slecht bericht hebben gehad van de dierenarts.

Wij als hondenliefhebbers willen natuurlijk onze beste vriend voor altijd bij ons houden maar helaas komt er een moment van afscheid nemen. Voor deze reportages maak ik altijd tijd vrij in de agenda, en de fotoshoot kan dan vaak dezelfde dag of de volgende dag worden ingepland.

Ieder seizoen heeft zijn voor en nadelen. MoNoa Photography staat ieder seizoen voor u klaar om geweldige foto's van uw hond te maken.

LENTE

In de lente begint de natuur na een winterslaap weer tot leven te komen. Knopjes vormen zich aan takken en de eerste bloemblaadjes ontvouwen zich. In dit seizoen is het ook leuk om op bijvoorbeeld een locatie te fotograferen met bloemen.

ZOMER

In de zomer blijft het lang licht en er valt weinig regen waardoor je meer fotografie-uren hebt. Ook de bomen zijn bekleed met prachtige groene bladeren maar houdt wel rekening met de temperaturen die vaak te hoog zijn voor onze viervoeters.

HERFST

In de herfst verkleuren de bladeren en krijgt het bos een totaal andere kleur. Bladeren krijgen verschillende tinten van rood tot geel wat een mooi schouwspel oplevert om te fotograferen.

WINTER

In de wintermaanden is er kans op sneeuw. In Nederland valt er helaas niet ieder jaar sneeuw waardoor vaak landschapen met koude tinten en kale bomen overblijven maar ook in dit seizoen is het prachtig om te fotograferen.

DE STAD

De stad geeft een tal van mogelijkheden aan lijnen kleuren en architectuur om in te fotograferen als je van wat modern houdt. 

Tips voor de fotoshoot

Don't download my photo's! Copyright MoNoa Photography, if you want to use one of my images please send me a email : info@monoafotografie.nl