FAQ

Ja zeker, ik heb standaard showlijntjes in mijn tas zitten en met gebruikmaking van een softwarepakket ( photoshop ) draag ik er zorg voor dat de riem netjes wordt verwijderd van de foto.

 Op het moment is er een wachttijd van een aantal weken om een fotoshoot in te plannen. Behalve als uw hond ernstig ziek is of als uw hond binnenkort aan zijn laatste reis zal gaan beginnen. Voor dit soort fotoshoot maak ik tijd vrij deze shoots kunnen vaak dezelfde dag of de dag erop plaatsvinden.

Nee tot mijn grote spijt doen wij geen newborn- zwangerschapsshoots of bruiloften fotograferen. Maar ik kan u zeker een aantal collega fotografen aanbevelen die hierin zijn gespecialiseerd.

Als er veel regen of erg warm weer voorspelt wordt zullen we uitwijken naar de reserve datum die wij al besproken hebben bij het boeken van de shoot.

Absoluut we zullen van te voren de wensen goed bespreken. Het is dan wel aan te raden dat u iemand mee neemt om te kunnen assisteren.

U kunt met al uw dieren bij mij terecht om een onvergetelijke herinnering te maken.

Kinderen fotograferen doe ik ook. Op het moment staat er nog niet veel van online, maar binnenkort zal hier verandering in komen.

In principe kunt u de fotoshoot iedere periode van het jaar inplannen. Het bos is elk seizoen prachtig en adembenemend. 

Ja natuurlijk! De band tussen jullie is geweldig om vast te leggen. Ik zal dit ook altijd vragen tijdens ons eerste telefoon gesprek of je dit zou willen, mijn mening.. gewoon doen!

Don't download my photo's! Copyright MoNoa Photography, if you want to use one of my images please send me a email : info@monoafotografie.nl