basis honden fotografie

Groeps Workshop

Basis Honden Fotografie

◦ basis honden fotografie ◦ 6 november ◦basis honden fotografie ◦ 6 november ◦ basis honden fotografie

groep workshop - noord brabant

Basis honden fotografie

Heb jij een mooie camera thuis liggen, en fotografeer je alleen maar op de automatische stand ? Maar wil je leren  om meer uit je camera te halen en te leren hoe je op een makkelijke manier op de Manuele stand kunt gaan fotograferen? Wil jij jezelf  verder ontwikkelen op het gebied van het fotograferen van honden? 

 Dan is deze  workshop zeker iets voor jouw!

wat heb je nodig om deel te kunnen nemen

Camera

Spiegelreflex camera of een systeemcamera

Objectieven

Alle lenzen zijn geschikt om deel te kunnen nemen aan de workshop, maar een telelens wordt wel geadviseerd voor het beste resultaat

Let's learn

De basis honden fotografie workshop is geschikt voor iedere  beginnende honden fotograaf. We zullen de dag beginnen met een stukje theorie en er zullen  geen moeilijke, technische verhalen zijn, maar begrijpelijke taal met  duidelijke voorbeelden.

Na het theorie gedeelte gaan we richting het bos met een aantal prachtige hondenmodellen om het geleerde in de praktijk uit te voeren. 

Uiteraard zal er persoonlijke begeleiding zijn van mij.

Wat ga je leren tijdens deze workshop

Locatie : Dorst, Noord-Brabant

Prijs & Reservering

Je kunt deelnemen aan de workshop voor €175,- Incl: Koffie,- Thee,- Fris en wat lekkers voor bij de koffie.
2 weken online begeleiding via een besloten Facebook groep. Excl: vervoer van en naar de locatie en overnachting. Niet restitueerbare aanbetaling van €75 om de inschrijving te bevestigen.
• Niveau : Beginner
• Datum: 6 November 2022
• Aantal deelnemers : 6
• Locatie : Dorst - Noord Brabant
Zondag van 08:30 - 15:00

reservelijst & contact

Heb je nog vragen over deze workshop of wil jij jezelf aanmelden voor de reservelijst als de workshop is volgeboekt? Neem dan contact op via de onderstaande link.
Ik zal u aanvraag binnen 48 uur in behandeling nemen.

Deelname & Voorwaarden

Wil je jezelf graag aanmelden voor de basis honden fotografie workshop in Dorst?  Meld jezelf dan snel aan via het aanmeldformulier. Ik zal jouw aanvraag binnen 24 uur in behandeling nemen en via de mail zullen we alles verder bespreken.

Houdt er wel rekening mee dat na het invullen van het formulier jouw plekje pas zeker is als wij via de email contact hebben gehad en dat je van mij een officiële bevestiging hebt ontvangen. 

De officiële bevestiging zal pas worden ontvangen na het overmaken van de aanbetaling.

De workshop is volgeboekt, en nu?  

Het kan zijn dat je net te laat bent met jouw inschrijving en dat de workshop is volgeboekt. In dit geval zal ik je op de reservelijst zetten als je dit zou willen.

Don't download my photo's! Copyright MoNoa Photography, if you want to use one of my images please send me a email : info@monoafotografie.nl