2-daagse workshop September

2- Daagse Groeps Workshop

Thema : The Magic of Dog Portraits

◦ workshop dog photography ◦ 10&11 September ◦workshop dog photography ◦ 10&11 September ◦ workshop dog photography

groep workshop - noord brabant

The magic of dog portraits

Wil jij jezelf  verder ontwikkelen op het gebied van het fotograferen van honden? Keuzes leren maken over een locatie composities en het aansturen van de eigenaar. Wil je je fotografie naar een hoger niveau brengen en leren hoe je een foto mooi kan optimaliseren in Photoshop zonder het gebruik maken van presets en overlays? Dan is deze 2-daagse workshop zeker iets voor jouw!

wat heb je nodig om deel te kunnen nemen

Camera

Spiegelreflex camera of een systeemcamera

Objectieven

Een lichtsterke lens bijvoorbeeld de : 85mm - 105mm - 135mm of de 70-200mm

Adobe Photoshop

Enige ervaring is vereist.
Je weet hoe je moet werken in maskers en maskerlagen

Let's learn

De 2-Daagse workshop is gericht op de gevorderde fotograaf, ervaring met hondenfotografie is vereist en je bent bekend met de basis begrippen van jouw camera zoals: Diafragma,- Sluitertijd en ISO en je kunt deze toepassen in de praktijk.

Basiskennis van Photoshop en het werken in lagen en maskers. Je hoeft zeker niet alles te weten maar de basis is wel belangrijk. Wil je jezelf  inschrijven dan zal er vooraf een korte intake plaatsvinden. 

Wat ga je leren tijdens deze workshop

Before & afters

workflow

Ik zal je mijn volledige workflow laten zien met een foto die jij stap voor stap mee gaat doen op jouw eigen computer. De volgende dag zal je na het praktijk gedeelte fotograferen werken aan je eigen foto onder begeleiding van mij.

Locatie : Dorst, Noord-Brabant

Prijs & Reservering

Je kunt deelnemen aan de 2-daagse workshop voor €450,- Incl: Koffie,- Thee,- Fris en wat lekkers voor bij de koffie.
4 weken online begeleiding via een besloten Facebook groep. Excl: vervoer van en naar de locatie en overnachting. Niet restitueerbare aanbetaling van €100 om de inschrijving te bevestigen.
• Niveau : Ervaren
• Datum: 10 & 11 September 2022
• Aantal deelnemers : 6
• Locatie : Dorst - Noord Brabant
Zaterdag van 09:00 - 16:00
Zondag van 07:30 - 15:00

reservelijst & contact

Heb je nog vragen over deze workshop of wil jij jezelf aanmelden voor de reservelijst als de workshop is volgeboekt? Neem dan contact op via de onderstaande link.
Ik zal u aanvraag binnen 48 uur in behandeling nemen.

Deelname & Voorwaarden

Wil je jezelf graag aanmelden voor de 2-daagse workshop in Dorst?  Meld jezelf dan snel aan via het aanmeldformulier. Ik zal jouw aanvraag binnen 24 uur in behandeling nemen en via de mail zullen we alles verder bespreken.

Houdt er wel rekening mee dat na het invullen van het formulier jouw plekje pas zeker is als wij via de email contact hebben gehad en dat je van mij een officiële bevestiging hebt ontvangen. 

De officiële bevestiging zal pas worden ontvangen na het overmaken van de aanbetaling.

De workshop is volgeboekt, en nu?  

Het kan zijn dat je net te laat bent met jouw inschrijving en dat de workshop is volgeboekt. In dit geval zal ik je op de reservelijst zetten als je dit zou willen.

Don't download my photo's! Copyright MoNoa Photography, if you want to use one of my images please send me a email : info@monoafotografie.nl