2 Daagse workshop Magische Portretten

2 daagse workshop

magische portretten

Wilt u zich verder ontwikkelen op het gebied van fotografie? en wilt u graag weten hoe u de liefde tussen mens en dier het beste kunt vastleggen?  Keuzes leren maken over een locatie composities en het aansturen van de eigenaar voor de perfect foto ?  Wil u uw fotografie naar een hoger niveau brengen en leren hoe u een foto mooi kan optimaliseren in Photoshop zonder het gebruik maken van presets en overlays?

Dan is deze 2-daagse workshop zeker iets voor u!

Benodigdheden

om deel te kunnen nemen aan de workshop

Camera

Digitale Spiegelreflex,- of systeemcamera.

Lichtsterke objectief

Bijvoorbeeld de : 85mm,- 105mm,-135mm,- of de 70-200mm

computer

Laptop,- of computer met adobe photoshop wat al is geïnstalleerd

Let's learn

De 2-Daagse workshop is gericht op de amateur en gevorderde fotograven, ervaring met hondenfotografie is vereist en u bent bekend met de basis begrippen van uw camera zoals: Diafragma,- Sluitertijd en ISO en u kunt deze toepassen in de praktijk.

Basiskennis van Photoshop en het werken in lagen en maskers. U hoeft zeker niet alles te weten maar de basis is wel belangrijk. Wilt u uw zelf  inschrijven dan zal er vooraf een korte intake plaatsvinden. 

MoNoa photography

wat komt er aan bod tijdens de workshop

Deelname & Voorwaarden

workflow

Ik zal u mijn volledige workflow laten zien met een foto die u stap voor stap mee gaat doen op uw eigen computer. De volgende dag zult u na het praktijk gedeelte fotograferen werken aan uw eigen foto onder begeleiding van mij.

Locatie : Dorst, Noord-Brabant

Prijs

U kunt deelnemen aan de 2-daagse workshop voor €450,- Incl: Koffie,- Thee,- Fris en wat lekker voor bij de koffie voor beide dagen.
Incl : Toegang tot een besloten Facebook. Excl: vervoer van en naar de locatie en overnachting. Niet restitueerbare aanbetaling van €100 om de inschrijving te bevestigen.
• Niveau : Amateur - Ervaren
• Datum: 13 & 14 November 2021
• Aantal deelnemers : 6
• Zaterdag van 09:00 - 16:00
• Zondag van 08:30 tot +/- 16:00
De geplande datum is onder voorbehoud van de restricties van de overheid ivm covid

contact

Heeft u nog vragen over deze workshop voordat u zichzelf wilt aanmelden? Neem dan contact op via de onderstaande link.
Ik zal u aanvraag binnen 48 uur in behandeling nemen.

corona protocol

In deze tijden van het jaar zijn er een aantal regels die in acht moeten worden genomen tijdens de workshop:
MoNoa photography

aanmeldformulier 2-daagse workshop

Wilt u uzelf graag aanmelden voor de 2-daagse workshop in Dorst?  Meld u zichzelf dan snel aan via het aanmeldformulier. Ik zal uw aanvraag binnen 24 uur in behandeling nemen en via de mail zullen we alles verder bespreken.

Houdt er wel rekening mee dat na het invullen van het formulier uw plekje pas zeker is als wij via de email contact hebben gehad en dat u van mij een officiële bevestiging heeft ontvangen. 

De officiële bevestiging zal pas worden ontvangen na het overmaken van de aanbetaling.

De workshop is volgeboekt, en nu?  

Het kan zijn dat u net te laat bent met uw inschrijving en dat de workshop is volgeboekt. In dit geval zal ik u op de reservelijst zetten als u dit zou willen.

Don't download my photo's! Copyright MoNoa Photography, if you want to use one of my images please send me a email : info@monoafotografie.nl