2-daagse workshop Belgie

2- daagse hondenfotografie workshop

magische sferen

Wilt u zich verder ontwikkelen op het gebied van het fotograferen van honden? Keuzes leren maken over een locatie composities en het aansturen van de eigenaar. Wil u uw fotografie naar een hoger niveau brengen en leren hoe u een foto mooi kan optimaliseren in Photoshop zonder het gebruik maken van presets en overlays?  Dan is deze 2-daagse workshop zeker iets voor u!
Benodigdheden

om deel te kunnen nemen aan de workshop

Camera

Digitale Spiegelreflex,- of systeemcamera.

Lichtsterke objectief

Bijvoorbeeld de : 85mm,- 105mm,-135mm,- of de 70-200mm

computer

Laptop,- of computer met adobe photoshop wat al is geïnstalleerd

Let's learn

De 2-Daagse workshop is gericht op de gevorderde fotograaf, ervaring met hondenfotografie is vereist en u bent bekend met de basis begrippen van uw camera zoals: Diafragma,- Sluitertijd en ISO en u kunt deze toepassen in de praktijk.

Basiskennis van Photoshop en het werken in lagen en maskers. U hoeft zeker niet alles te weten maar de basis is wel belangrijk. Wilt u uw zelf  inschrijven dan zal er vooraf een korte intake plaatsvinden. 

MoNoa photography

wat komt er aan bod tijdens de workshop

workflow

Ik zal u mijn volledige workflow laten zien met een foto die u stap voor stap mee gaat doen op uw eigen computer. De volgende dag zult u na het praktijk gedeelte fotograferen werken aan uw eigen foto onder begeleiding van mij.

Deelname & voorwaarden

Locatie : As,- Belgie

Prijs & Reservering

U kunt deelnemen aan de 2-daagse workshop/masterclass voor €450,- Incl: Koffie,- Thee,- Fris en Lunch voor beide dagen. Excl: vervoer van en naar de locatie en overnachting. Niet restitueerbare aanbetaling van €100 om de inschrijving te bevestigen.
• Niveau : Ervaren
• Datum: 25 & 26 September 2021
• Aantal deelnemers : 6
De geplande datum is onder voorbehoud van de restricties van de overheid ivm covid

reservelijst & contact

De 2-daagse workshop is inmiddels volgeboekt. Heeft u nog vragen over deze workshop of wilt u zichzelf aanmelden voor de reservelijst? Neem dan contact op via de onderstaande link.
Ik zal u aanvraag binnen 48 uur in behandeling nemen.

corona protocol

In deze tijden van het jaar zijn er een aantal regels die in acht moeten worden genomen tijdens de workshop:
Don't download my photo's! Copyright MoNoa Photography, if you want to use one of my images please send me a email : info@monoafotografie.nl